Výsledky analýzy, kterou pro Asociaci malých a středních podniků a živnostníků ČR (AMSP ČR) zpracoval Institut oceňování majetku Vysoké školy ekonomické v Praze (VŠE), dokládají následující skutečnosti. Zhruba 22 % tržeb v restauracích, jídelnách a kantýnách vzniká díky podpoře systému zaměstnaneckého stravování. Tedy dotováním závodních jídelen, prostřednictvím stravenek apod.
Celý článek naleznete zde:
https://www.zlindnes.cz/zpravy/23263-stravovaci-pausal-namisto-stravenek-muze-snizit-trzby-restauraci-a-jidelen-az-o-35-miliard/
Zařazeno | po 17.02.2020 09:02:00 |
---|---|
Zdroj | AMSP |
Originál | amsp.cz/zlindnes-cz-stravovaci-pausal-namisto-stravenek-muze-snizit-trzby-restauraci-a-jidelen-az-o-... |
Kategorie | AMSP v Médiích |