Začala plánovaná rekonstrukce sítí v ulici V Krátké, doprava přes Budějovickou ulici nemá dočasně jeden pruh

V Krátké1
Vodárenská společnost Táborsko a Odbor investic a strukturálních fondů města Tábora zahájily v pondělí 21. srpna 2023 zásadní investici v ulici V Krátké. Jedná se o výměnu vodovodního a kanalizačního řadu, teplovodu a sdělovacích kabelů. Po dokončení prací dojde ke kompletní obnově povrchů chodníků a komunikace. Rekonstrukce vodohospodářských sítí zahrnuje více než 76 metrů kanalizačních stok o průměru 300 mm a 82 metrů vodovodu o průměru 90 mm. Konec rekonstrukce je plánován na 22. 12. 2023.

Odkazy

  • TZ investice V Krátké [PDF, 539 kB]

v Táboře 21. srpna 2023

Důležitá stavba, kterou město pečlivě připravilo a ve formě letákové kampaně do domovních schránek informovalo místní obyvatele, si vyžádá v dané lokalitě poměrně složitou dopravní situaci. Vlivem úplné uzavírky ulice V Krátké a zajištění příjezdu stavební mechanizace je částečně omezen jeden jízdní pruh na ulici Budějovická, a to v těsné blízkosti napojení s ulicí Havlíčkova. Tato uzavírka bude na nezbytně nutnou dobu, max. 4 týdny. Kvůli zdárné realizaci stavebních prací je vyblokován záliv (2 parkovací stání) před odbočením do ulice V Krátké (ve směru na Sídliště nad Lužnicí).

Stavba je rozdělena na dvě etapy. Etapa 1a potrvá od 21. 8. 2023 do 22. 9. 2023. Uzavřena je část ulice Třebízského, mimo pracovní dobu stavby v době od 16:00 hod. do 7:00 hod bude umožněn vjezd vozidel z ulice Budějovická do ulice V Krátké a dále pak do části ulice Třebízského, garáží Poliklinika a ulice Pod Nemocnicí. Po celou dobu uzavřené části ulice Třebízského bude ulice V Krátké obousměrná, aby byla zajištěna nezbytná obslužnost této lokality. Etapa 1 potrvá od 23. 9. 2023 do 22. 12. 2023. Uzavřena bude ulice V Krátké a ulice Třebízského naopak zprůjezdněna.

Uzavírka bude organizována vždy tak, aby byl v dotčené oblasti v případě nutnosti umožněn nezbytný průjezd vozidel IZS. Částečné omezení jízdního pruhu na Budějovické ulici bude pouze po dobu etapy 1a. V další etapě 1 nebude Budějovická ulice omezena.

Projektovou dokumentaci vypracovala společnost AquaProcon Praha. Zakázku realizuje táborská stavební společnost DAICH s.r.o. za cenu 4,5 mil. Kč bez DPH. Technický dozor investora a koordinátora BOZP vykonává Vodohospodářský rozvoj a výstavba, a.s. Praha.

¨

V K2

V K2

Zodpovídá: Mgr. Luboš Dvořák
Vytvořeno / změněno: 21.8.2023 / 21.8.2023


Zařazenopo 21.08.2023 15:08:00
ZdrojTábor
Origináltaborcz.eu/vismo/dokumenty2.asp?id_org=16470&id=92407
Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.