Město ocenilo nejlepší sportovce

Atletika, veslování a gymnastický aerobik hrají v Otrokovicích prim. Zástupci těchto sportů totiž obsadili první místa pro oceňování nejúspěšnějších sportovců města. Ceny se předávaly jednotlivcům, kolektivům i trenérům. Za celoživotní práci a dlouholetý přínos pro otrokovický sport byl oceněn Vladimír Kristýnek, který se celý život věnoval střelbě z kuše.
sportovci

„Slavnostním večerem ‚O sportovní slávě‘ si připomínáme a oceňujeme úspěchy našich sportovců, kteří nás reprezentují na domácí půdě, za hranicemi města, regionu i republiky. Jsem hrdý, že každoročně máme řadu úspěšných sportovců a není lehké vybírat ty, které oceníme. Slova chvály si zaslouží nejen samotní sportovci také trenéři, kteří mají ve sportu nezastupitelnou roli. Poděkování patří i rodičům za jejich trpělivost, obětavost a pochopení,“ zmínil ve svém úvodním projevu místostarosta Otrokovic Petr Ťopek. Poté již předal slovo známému moderátorovi Stanislavu Bartůškovi. Ten přítomné provedl celým večerem. V pestrém programu vystoupila kapela NO BARRIERS. Atraktivní Aerial Hoop předvedla Sapphira Sky a o rytmické taneční vystoupení se postaral Beat Up Zlín. Každá vyhlašovaná kategorie pak měla jednoho absolutního vítěze, ostatní ocenění byli vyhlášeni bez určení pořadí.

V kategorii trenér byl na prvním místě vyhlášen Aleš Prudký, TJ Jiskra Otrokovice, atletika . Jako nejlepší s portovec dětí a mládeže byla vyhodnocena atletka Adéla Orbesová, TJ Jiskra Otrokovice . Hlavní cenu pro s portovní kolektiv si získali veslaři - d ružstvo starších žáků, TJ Jiskra Otrokovice . C enu za celoživotní práci a dlouholetý přínos pro otrokovický sport si odnesl Vladimír Kristýnek, TJ Jiskra Otrokovice, střelba z kuše. Absolutním vítězem vyhlášeným v rámci večera O sportovní slávě byl atlet Lukáš Budík hájící barvy TJ Jiskra Otrokovice, který dominuje ve trojskoku.

Slavnostní večer je jednou z řady aktivit, kterými město sport a sportovce podporuje. „Naše podpora sportu nezůstává pouze v teoretické rovině. Každoročně schvalujeme dotace, díky kterým v Otrokovicích může působit řada spolků a organizací nabízejících vyžití všem věkovým kategoriím od nejmenších dětí až po zkušené sportovce, veterány. Zejména u mládeže vnímáme takto vynaložené peníze jako jeden z neúčinnějších nástrojů pro prevenci nežádoucích, sociálně patologických jevů, ale i jako prostředek jak i této věkové kategorii ukázat důležitost respektování pravidel, disciplíny i kolektivních vlastností jako je sounáležitost a opora,“ uzavřel místostarosta Petr Ťopek.

Výsledková tabulka v příloze.

Další informace:

Lenka Vaculová

tisková mluvčí města Otrokovice

+420 723 606 758, +420 577 680 449

vaculova@muotrokovice.cz

www.otrokovice.cz


Odkazy

  • Oceneni v oblasti sportu za rok 2023 [PDF, 52 kB]
Zveřejnil: Mgr. Lenka Vaculová
Vytvořeno / změněno: 11.3.2024 / 11.3.2024

Zařazenopo 11.03.2024 16:03:00
ZdrojOtrokovice
Originálotrokovice.cz/vismo/dokumenty2.asp?id_org=11673&id=26564
guiddokumenty26564
Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.