VIP asistenci ve Slavia pojišťovně přišli motoristé na chuť

Autopojištění Slavia pojišťovny, týkající se jak povinného ručení, tak i havarijního pojištění, charakterizují tři základní věci: vyšší limity plnění, krytí většího množství rizik a velkorysá asistence. Její součástí je i VIP varianta, kterou si krátce po uvedení na trh přesně před rokem sjednalo 1288 motoristů a na konci letošního prvního čtvrtletí už s ní jezdilo 5747 majitelů vozidel. VIP asistenční služby si ve Slavii mohou sjednat i k té nejjednodušší verzi povinného ručení.

„Vzhledem k tomu, že minimálně čtvrtina řidičů v České republice už někdy využila asistenční služby, klademe velký důraz i na tuto část autopojištění,“ vysvětluje ředitel tvorby a správy produktu Slavia pojišťovny Jiří Běťák a zdůrazňuje, že nejde jenom o náhradu škody po nehodě nebo krádeži, ale také o rychlou pomoc při docela obyčejné poruše auta.

VIP verze od Slavie zahrnuje v České republice zcela bezlimitní odtah a stejnou službu v zahraničí do vzdálenosti 400 km. Není-li možné v cizině auto opravit, má v rámci této varianty jeho majitel zajištěnou repatriaci do ČR. Její součástí je i bezlimitní vyproštění vozidla nebo zapůjčení náhradního automobilu až na devět dní, s tím, že si může koupit pronájem náhradního auta na tři, pět nebo deset dní a tyto limity se pak s rozsahem sjednané asistence sčítají.

Kromě poruch zahrnuje asistence i odcizení, vandalismus, živly nebo řidičské chyby. V asistenci Slavie je co nejvíce rizik sloučeno pod jeden limit. Pokud má třeba motorista sjednaný limit ve výši 100 tisíc korun, zahrnující opravy, odtah, vyproštění, přeložení nákladu či uložení vozidla a podobně, získá tak mnohem lepší přehled o tom, jakou částku už v rámci asistence vyčerpal a jakou má stále ještě k dispozici.

Šoféři nákladních vozidel, kteří jezdí s návěsy, už se nemusejí zabývat tím, která asistence se týká tahače a která návěsu. Ve Slavii totiž získávají jednu službu pro tzv. tandem, tedy jak tahač, tak i návěs. To je velmi praktická věc, protože řidiči, kteří během přepravy návěsy často mění, nemusí pátrat po tom, pro který z nich a v jakém rozsahu mají asistenci sjednanou.


Zařazenost 10.04.2024 06:04:00
ZdrojO Pojištění.cz
Originálopojisteni.cz/spektrum/tiskove-zpravy/vip-asistenci-ve-slavia-pojistovne-prisli-motoriste-na-chut/c:...


Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.