FaBrika přichází s prvním srovnávačem zdravotního pojištění pro cizince

Zahraniční pracovníci, studenti nebo žadatelé o krátkodobé i dlouhodobé vízum v Česku. Ti všichni mohou využít novou platformu, která na jednom místě porovnává nabídky zdravotního pojištění cizinců. Za srovnávačem stojí fintech společnost FaBrika, která provozuje web YesPojisteni.cz. Je vůbec prvním pojišťovacím makléřem, který na tuzemském trhu s takovýmto řešením přichází.

IT specialisté FaBriky navrhli platformu pro porovnání zdravotního pojištění cizinců tak, aby byla uživatelsky co nejpřívětivější. Zájemci o pojištění si mohou jednoduše srovnat jednotlivé nabídky, vybrat tu, která jim vyhovuje nejvíc a pohodlně ji z celého světa sjednat a zaplatit online. „Zdravotní pojištění cizinců je oblast, které se věnujeme komplexně. Teď naši dlouholetou expertizu podpíráme inovativním technologickým řešením postaveným na nejnovějších cloudových službách,“ říká CEO FaBriky Jan Vlček.

Srovnávač disponuje několika platebními branami. Automatizovaný systém pak podle toho, kde se klient zrovna nachází, vybere tu nejoptimálnější. „To znamená, že bez ohledu na to, jestli je klient zrovna v Severní Americe, Asii nebo třeba v Tichomoří, vždycky má jistotu úspěšné, bezpečné a okamžité platby. Nedochází k žádným průtahům, pojistnou smlouvu má klient k dispozici hned a může se naplno věnovat dalším administrativním krokům spojeným se získáním víza,“ doplňuje šéf IT ve společnosti FaBrika Fáris Ismail.

Jednou z pojišťoven, jejichž nabídky srovnávač zahrnuje, je INTER PARTNER ASSISTANCE ze skupiny AXA. Podle jejího key account managera Vojtěcha Zimy představuje pojišťovna prostřednictvím srovnávače dva pojistné produkty. „Tím prvním je zdravotní pojištění cizinců pro případ nutné péče, které je dostačující pro krátkodobé pobyty. Pro pobyty na 90 a více dnů máme připravené komplexní zdravotní pojištění cizinců, u kterého nyní chystáme i verzi Premium.“

Ve srovnávači nechybí ani zdravotní pojištění pro cizince od pojišťovny Colonnade. „Je to produkt, který jsme uvedli po konci monopolu PVZP na komplexní zdravotní pojištění cizinců. Naše komplexní pojištění je ve variantách Standard a Premium a v obou případech je podkladem k žádosti o udělení víza nebo o dlouhodobý pobyt,“ vysvětluje Martin Blecha, Head of Accident & Health v Colonnade.

A přidává se i Slavia pojišťovna, která stejně jako ostatní zapojené pojišťovny přináší cizincům širokou škálu pojistného krytí. „Od ambulantní péče přes neodkladné ošetření zubů až po náklady na preventivní prohlídky. Samozřejmostí je také nepřetržitá asistenční služba v různých jazycích a možnost konzultace zdravotního stavu prostřednictvím online poradny uLekare.cz,“ říká ředitel alternativní distribuce pojištění ve Slavia pojišťovně Ladislav Bělina.

Všechny nabídky je možné porovnat ZDE


O FaBrice

FaBrika je progresivní fintech společnost nabízející moderní řešení pro pojištění. Vyvíjí a poskytuje softwarové nástroje pro online prodej a disponuje vlastním call centrem pro B2C a B2B transakce. FaBrika zastřešuje weby YesPojisteni.cz a InfoCizinci.cz.

Více na https://fabrika.cz/ nebo https://www.yespojisteni.cz/


Zařazenoút 09.04.2024 11:04:00
ZdrojO Pojištění.cz
Originálopojisteni.cz/spektrum/tiskove-zpravy/fabrika-prichazi-s-prvnim-srovnavacem-zdravotniho-pojisteni-pr...

Související témata

Česká republika


Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.