Fintokei v prvním čtvrtletí vyplatilo obchodníkům přes 1 300 000 euro

Fintokei v prvním čtvrtletí vyplatilo obchodníkům přes 1 300 000 euro

Roklen24
13:01 7. května 2024
Zdroj: Fintokei

Čísla z prvního čtvrtletí u Fintokei ukazují na rekordní výplaty a zdá se, že tento trend bude nadále pokračovat. Na jakou výplatu si může průměrně zručný obchodník přijít? Nejen na to se podíváme v dnešním článku.

Když minulý podzim Fintokei vstupovalo na český a potažmo evropský trh, nechalo se slyšet, že jeho cílem je najít talentované obchodníky a obchodnice. Tradery natolik schopné, že by jejich výsledky přilákaly investory ochotné svěřit těmto traderům vlastní kapitál.

Půl roku uplynul jako voda a Fintokei na tento typ talentu stále čeká. Stále se totiž nenašel nikdo, kdo by splnil poměrně přísné obchodní podmínky nutné k navázání tohoto typu spolupráce. To však neznamená, že se nenajdou tradeři, kteří si obchodováním u Fintokei nepřijdou na opravdu pěkné peníze. Právě naopak.

Vyplácení rekordních zisků během prvního čtvrtletí 2024

Jen za první tři měsíce roku 2024 totiž ve Fintokei obchodníkům vyplatili na tzv. payoutech přes 1 300 000 € , přičemž průměrný payout činil 4417 €. Tato data však podle Fintokei zahrnují kromě Čechů a Slováků také další národnosti, ze kterých se rekrutují klienti této firmy – zvláště pak i početnou japonskou klientelu. Ostatně Japonci zatím Evropany válcují také co do velikosti payoutů – nejvyšší částky jsou totiž vypláceny právě jim.

Zdroj: Fintokei

Japonští obchodníci ve Fintokei zatím patří k těm s nejvyššími payouty

Čeští a slovenští obchodníci se však také nenechají zahanbit a svými výsledky dosahují často na podobné částky. Nedávno jsme například psali o tom, že Fintokei vyplatilo prvního milionáře, tím byl trader Marian ze Slovenska.

Fintokei narozdíl od konkurence povoluje obchodování během tržních zpráv

Obchodování vysoké volatility, během zveřejňování důležitých tržních zpráv, je jednou ze stěžejních částí mnoha obchodních strategií. Umožňuje totiž traderům dosáhnou mnohdy na velmi zajímavé zisky. Velká část prop tradingových firem však poslední dobou začíná přehodnocovat svůj postoj ohledně tohoto stylu obchodování. Tradeři se tak často mohou setkat s tím, že společnost, se kterou obchodovali, a která donedávna umožňovala zprávy obchodovat, najednou tuto běžnou tradingovou praxi začíná omezovat či úplně zakazovat.

Fintokei jde zcela opačným směrem. Obchodování během zpráv umožňuje zcela bez omezení. Podle vlastních slov totiž stále hledají obchodníky schopné zhodnocovat investorský kapitál a obchodování volatility je jedním z validních přístupů, jak toho docílit.

Toto jejich rozhodnutí se promítá i do výsledků jejich obchodníků. Podle Fintokei totiž ti nejúspěšnější obchodují právě kombinací technického a fundamentálního přístupu. Tedy studováním grafů i sledováním důležitých makroekonomických událostí a následným reagováním na ně.

Výplaty do jednoho pracovního dne

Boj s konkurencí vede Fintokei také v ohledu na rychlost, se kterým své služby klientům zprostředkovává. Tradeři tak mají garanci vystavení ProTrader účtu do 24 hodin od splnění druhého kola tradingové výzvy (získání ProTrader účtu je splněním výzvy podmíněno), stejně tak i schválení a odeslání payoutů do 1 pracovního dne.

V porovnání s konkurenčními firmami, kde si na tyto věci mnohdy počkáte i několik dní až týden, jde skutečně o velký rozdíl.

Je Fintokei i pro vás? Vyzkoušet to můžete zcela zdarma

Pokud se o trading sami zajímáte a máte vyvinutou obchodní strategii, která vám funguje, můžete si u Fintokei vyzkoušet, zda díky ní zvládnete projít tradingovou výzvou. Veškeré verze svých tradingových programů totiž Fintokei nabízí také v bezplatné trial verzi. Na té zjistíte, zda je obchodování budoucnosti pro vás, či nikoliv.

Chci vyzkoušet Fintokei!

Zdroj: Fintokei

Disclaimer: Tento článek má pouze informativní charakter a neslouží jako investiční doporučení dle zákona č. 256/2004 Sb. o podnikání na kapitálovém trhu. Při zpracování tohoto článku autor vycházel z veřejně dostupných zdrojů. Za případné chyby v textu nebo v datech nenesou společnosti Roklen Holding a.s. ani Roklen360 a.s. zodpovědnost.

investice

Zařazenoút 07.05.2024 13:05:00
ZdrojRoklen24
Originálroklen24.cz/fintokei-v-prvnim-ctvrtleti-vyplatilo-obchodnikum-pres-1-300-000-euro/
KategorieInvestice, investice
AutorRoklen24
guidhttps://roklen24.cz/?p=158013

Související témata

Čtvrtletí ekonomiky
Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.