Vyzkoušejte si Akademii podnikání České spořitelny

Máte hlavu plnou nápadů a snů a nechybí vám ambice je realizovat? Svého podnikavého ducha můžete ze řetězu pustit třeba právě teď! V Akademii podnikání získáte teoretické i praktické informace, díky kterým budete o krok napřed a zároveň o krok blíž k uskutečnění svého snu. Není na co čekat!

E-learningová platforma pro zájemce o drobné podnikání – Akademie podnikání – vznikla na základě rozsáhlého discovery, díky kterému jsme identifikovali bariéry, které běžné lidi odrazují od podnikání. Ať už je to přebujelá byrokracie, strach z účetnictví a daní, neschopnost sestavit si funkční a srozumitelný byznysplán nebo velmi laické představy o marketingu, tak ve výsledku vedou k rozhodnutí mnohých nezačít podnikat.

Rozhodli jsme se to změnit a poskytnout každému základní informace související se začátkem podnikání, a to co možná nejlidštější a interaktivní formou. Akademie podnikání obsahuje již více než 15 vzdělávacích modulů, které vás provedou tématy jako první praktické kroky k podnikání, jak oslovit zákazníka, obchodní model aneb na čem bude vaše podnikání vydělávat, právo a jak si vaše nápady chránit, nebo jak si sestavit vlastní finanční plán či se zorientovat v možnostech financování. Celým studiem vás provází podnikatelský plán, který průběžně vyplňujete a roste společně s vámi, navíc po skončení studia je vám k dispozici pro komunikaci s potenciálními zákazníky, obchodními partnery nebo investory. Akademie podnikání dále nabízí praktické nástroje, které mohou zájemcům o podnikání a začínajícím podnikatelům výrazně ulehčit a podnikatelský start zjednodušit.

Cílovou skupinou jsou všichni, kteří se chtějí v této oblasti vzdělávat a v budoucnu třeba opravdu rozjet svůj byznys – studenti, maminky na mateřské, nespokojení zaměstnanci nebo lidé předdůchodového věku. Akademie podnikání je zdarma a je opravdu pro každého.

“Akademie podnikání je dalším střípkem do mozaiky zvané finanční zdraví (firem), které v České spořitelně dlouhodobě řešíme a věříme, že připravení a vzdělaní zájemci o podnikání mají větší šanci se svým nápadem uspět a my jim s tím chceme pomoci.” říká Adam Daniel, product owner projektu Akademie podnikání v doméně finančního zdraví. “Jsme rádi, že můžeme takový nástroj poskytnout každému a zdarma a nechat zájemce o podnikání objektivně zhodnotit, zda je to směr, kterým se chce vydat. Už teď v Akademii podnikání studuje více než 1500 účastníků, přidejte se k nim.” dodává Adam Daniel.

Vyzkoušejte si Akademii podnikání České spořitelny

Studujete, hlavu máte plnou nápadů a snů a nechybí vám ambice je realizovat? Svého podnikavého ducha můžete ze řetězu pustit i bez titulu, třeba právě teď! V Akademii podnikání získáte praktické zkušenosti, díky kterým budete o krok napřed a zároveň o krok blíž k uskutečnění svého snu. Není na co čekat!

Proč Akademie podnikání?

E-learningová platforma pro zájemce o drobné podnikání

  • Vznikla na základě rozsáhlého discovery, díky kterému jsme identifikovali bariéry a demotivátory, které běžné lidi odrazují od podnikání.
  • Přebujelá byrokracie, strach z účetnictví a daní nebo neschopnost sestavit si funkční a srozumitelný byznysplán ve výsledku vedou k rozhodnutí mnohých nezačít podnikat.

Rozhodli jsme se to změnit a poskytnout každému základní informace související se začátkem podnikání, a to interaktivní formou.

Jak vám Akademie podnikání pomůže?

  • Obsahuje 15 vzdělávacích modulů, které vás provedou tématy jako první praktické kroky k podnikání, jak oslovit zákazníka, obchodní model aneb na čem bude vaše podnikání vydělávat, právo a další.
  • Celým studiem vás provází podnikatelský plán, který průběžně vyplňujete a roste společně s vámi, navíc po skončení studia je vám k dispozici pro komunikaci s potenciálními zákazníky, obchodními partnery nebo investory.
  • Součástí jsou praktické nástroje, které mohou podnikatelský start výrazně ulehčit a zjednodušit.

Pro koho je Akademie podnikání?

  • Cílovou skupinou jsou všichni, kteří se chtějí v této oblasti vzdělávat a v budoucnu třeba opravdu rozjet svůj byznys.
  • Vzdělávají se v ní studenti, maminky na mateřské, nespokojení zaměstnanci nebo lidé předdůchodového věku.
  • Akademie podnikání je zdarma a je opravdu pro každého!

„Akademie podnikání je dalším střípkem do mozaiky zvané finanční zdraví (firem), které v České spořitelně dlouhodobě rozvíjíme,” říká Adam Daniel, product owner projektu Akademie podnikání v doméně finančního zdraví v České spořitelně. „Jsme rádi, že můžeme takový nástroj poskytnou každému a zdarma. Už teď v Akademii podnikání studuje více než 1000 účastníků, přidejte se k nim,” dodává.

Spolupráce s VŠE

Česká spořitelna spolupracuje s VŠE v Praze na více frontách, spolupráce s Akademií podnikání probíhá konkrétně v gesci Fakulty podnikohospodářské, katedry podnikání a byla tak zařazena do vybraných předmětů.


Zařazenopo 13.05.2024 08:05:00
ZdrojAMSP
Originálamsp.cz/vyzkousejte-si-akademii-podnikani-ceske-sporitelny/
Přílohy
ap-video-uvod-1296.mp4 (3 838.564453125kB)
KategorieAktuality
AutorDana Kuchařová
guidhttps://amsp.cz/?p=84651
Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.