Pochoutkový rok: U briošek a croissantů sousta neukusujeme, ale ulamujeme a jíme rukama, říká Ladislav Špaček

Croissanty, briošky nebo jiné máslové pečivo z překládaného těsta se už dlouho těší velké oblibě. Koupit ho můžeme nejen v pekárnách, ale dnes už také v kavárnách nebo cukrárnách. Můžeme takové pečivo vzít do ruky stejně jako koblihu, nebo ho ulamovat spíš jako chleba?
Zařazenone 19.05.2024 10:05:00
ZdrojČRO podcast - Karlovy Var
Originálmujrozhlas.cz/rapi/view/episode/dcff071c-3ef5-363a-bae0-86c243787946
Trvání0:01:27
Přílohy
guid9235534

Související témata

Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.