Desátý ročník Dne dětí s Ponorkou

Největší akce pro děti a mládež v regionu se uskuteční v sobotu 8. června odpoledne již podesáté. Park u letního kina ožije atrakcemi a disciplínami mnoha místních spolků nebo firem.

Největší akcí pro děti a mládež v regionu v sobotu 8. června 2024 odpoledne ožije park u letního kina. Kromě atrakcí a disciplín mnoha místních spolků nebo firem bude opět možné vyzkoušet nové nafukovací atrakce, každý si může odnést drobné ceny a šťastlivci i skvělé LEGO stavebnice. Své umění předvede kouzelník s bublinami, akrobati na chůdách, ale také sokolové s ukázkou sletové skladby. Díky místním partnerům je veškerý program zdarma.

Den dětí tradičně organizuje Středisko volného času Žlutá ponorka Turnov. Nad letošním desátým ročníkem převzal záštitu náměstek hejtmana LK pro školství, mládež a tělovýchovu RNDr. Jiří Čeřovský. Generálním partnerem se letos stala firma ONTEX CZ. Hlavními partnery jsou společnosti Crytur, s. r. o., a Trevos, a. s. Mezi partnery patří dále KV final, s. r. o., Juta, a. s., a Pivovar Rohozec. Akci finančně podporuje také město Turnov stejně jako Liberecký kraj. Bez pomoci jmenovaných partnerů by se akce nemohla uskutečnit v takovém rozsahu a za takto příznivých podmínek pro návštěvníky, DĚKUJEME.


foto S.Polubentska - 02.jpg


„Opět chystáme bohatý program za účasti téměř dvacítky místních spolků, klubů a organizací, pracujících s mládeží. Na různých stanovištích tak možná poznají děti své vedoucí, trenéry nebo učitele. Den dětí letos vhodně doplní sokolové se svým sletovým programem, takže bude živo nejen v parku, ale i na stadionu. Mnoho dětí po skončení své secvičné se jistě rádo přijde vydovádět na dětský den. Přivezeme nový výběr skákacích atrakcí pro různé věkové skupiny. Ta největší z nich má úctyhodných 5,5 metru na výšku. Z důvodu bezpečnosti pak bude na chod atrakcí dohlížet necelá desítka pomocníků.

A co nás tedy v sobotu odpoledne v parku čeká? Slavnostní zahájení s bublinovou show proběhne ve 14:30, ale aktivity se otevřou již půl hodiny předem. Novinkou bude stanoviště bojových umění Taekwondo nebo koutek dětského tetování a malování na obličej. K vidění bude hasičské auto, stavební stroj i tradiční výukový včelí úl. Od 16:30 nám Dětský den s Ponorkou vyvrcholí závěrečným pódiovým programem, který zakončí losování největších výher, LEGO stavebnic a dalších darů našich partnerů.

Společně s vámi doufáme v příjemné letní počasí a těšíme se na aktivně strávené odpoledne, které jistě podpoří dostatečné možnosti občerstvení. Začínáme ve 14 hodin! Případné další podrobnosti na: www.ponorkaturnov.cz nebo na @turnovzlutaponorka.


Za Žlutou ponorku Turnov

Tomáš Zakouřil, kapitán


DD 2024 - plakat A2 FINAL.jpg, obrázek se otevře v novém okně

Náhled pro tisk
Vytvořeno 24.5.2024 13:22:44 | přečteno 0x | marcela.jandova

Zařazenopá 24.05.2024 13:05:00
ZdrojTurnov
Originálturnov.cz/cs/aktuality/deni-ve-meste/desaty-rocnik-dne-deti-s-ponorkou.html
guidwww.turnov.cz clanek 353948

Související témata

Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.