Krnovské hudební slavnosti spustily předprodej


Letošní ročník Krnovských hudebních slavností (KHS) sice „vypukne“ v září, ale už v sobotu 1. června byl zahájen předprodej vstupenek na jejich festivalovou část, a to nejen on-line na adrese www.khskrnov.cz, ale také v krnovském turistickém informačním centru.

A na které účinkující se letos můžete těšit? „Pro festivalovou část, která se koná v pátek 6. a v sobotu 7. září, se nám podařilo získat skupiny Tublatanka, Argema, Desmod, Kontrafakt či Kollárovci. Ze zpěvaček a zpěváků to jsou Martina Pártlová, Michal David, Ben Cristovao, ale i další, jejichž jména si ponecháme jako překvapení,“ říká Jana Mojžíšová z pořádajícího Městského informačního a kulturního střediska Krnov.

Festivalová část se opět uskuteční v parku u městských lázní a kromě hudebního zážitku se návštěvníci mohou těšit na Chill Out zónu, dětskou zábavnou zónu, dvě velké gastro zóny a chybět nebude ani merch. Novinkou je možnost při nákupu lístku na festivalovou část uplatnit městskou kartu, po jejímž předložení kupující získají dvacetiprocentní slevu. „Plná cena vstupenky na jeden den je 550 korun, se slevou to však je 440 korun. Do poloviny června je rovněž možné koupit lístek na oba festivalové dny za zvýhodněnou cenu 800 korun. Děti do tří let v doprovodu dospělého budou mít vstup zdarma a ty starší do 140 centimetrů výšky zaplatí za jeden den 100 korun. Také ony však budou muset být v doprovodu dospělého a tyto lístky budou k dispozici jen na místě před zahájením,“ doplňuje Jana Mojžíšová.

Krnovské hudební slavnosti nejsou jen festivalová část. V týdnu od neděle 1. září do neděle 8. září nabídnou další vystoupení na nejrůznějších místech. Zahájení v Koncertní síni sv. Ducha bude patřit slovenské vokální skupině Fragile, o závěrečné vystoupení se v divadle postará Richard Müller s kapelou. U Bauerova památníku se v pondělí 2. září představí písničkářka Kaczi, Zahrada smyslů bude o den později patřit Krnovance, koncertní síň ve středu 4. září rozezní Dorota Grossová s Ensemble Damian a první dáma českého šansonu Renáta Drössler ve čtvrtek 5. září vystoupí v synagoze. „Pokud prodáváte drinky, zmrzlinu nebo nejrůznější dobroty z grilu, můžete se také „blýsknout“ na festivalu, hlásit se můžete do konce června na stránkách www.mikskrnov.cz,“ uzavírá Jana Mojžíšová. (tg)

plakát KHS

Zodpovídá: Ing. Dita Círová
Vytvořeno / změněno: 4.6.2024 / 4.6.2024

Zařazenoút 04.06.2024 09:06:00
ZdrojKrnov
Originálkrnov.cz/vismo/dokumenty2.asp?id_org=7455&id=48179

Související témata

Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.