Agent 158 přichází

Agent 158 přichází

AGENT 158.jpg

Po úspěšném loňském prvním ročníku se opět připravuje celodenní akce určená jak pro dospělé, tak pro děti a dospívající mladé lidi.


V neděli 1. 9. 2024 v Kolářových sadech od 10 do 16.30 hodin připravuje naše město ve spolupráci s Policií ČR, Sportcentrem – domem dětí a mládeže Prostějov, Městskou policií Prostějov, E-bezpečím, Vězeňskou službou ČR, 102. průzkumným praporem AČR a dalšími organizacemi a složkami IZS den plný zábavy, soutěží a ukázek zajímavých policejních zásahů.“ říká primátor města Prostějova Mgr. František Jura, který společně s náměstkyní Marcelou Župkovou převzal nad akcí záštitu.

„Zveme celé rodiny i jednotlivce, všechny věkové kategorie, přijďte se pobavit, přijďte si zasoutěžit, prohlédnout si policejní vozidla a policejní vybavení, přijďte se podívat, jak funguje značení majetku syntetickou DNA, které provádí městská policie, přijďte se podívat i na to, jak funguje městský kamerový systém, přijďte se dozvědět, jaké nástrahy na vás číhají v online světě a jak se proti nim bránit. Ke zhlédnutí, vyzkoušení, vyslechnutí toho bude skutečně hodně. Program celé akce je připravován především ve spolupráci Krajského ředitelství policie Olomouckého kraje, Sportcentra – DDM, manažerky prevence kriminality města Prostějova, koordinátorky projektu „Zdravé město“, městské policie, s lektory projektu E-Bezpečí Univerzity Palackého v Olomouci, kteří s policií významně spolupracují v rámci rizik spojených s kyberkriminalitou, dále ve spolupráci s Vězeňskou službou ČR a mnoha dalšími. Rodiče zde potkají i odborníky, kteří pracují s dětmi a mládeží a pro některé z nich může být možnost získání kontaktu velmi důležitá. Vše se však v rámci akce ponese v příjemném, uvolněném a zábavném duchu, a tak doufáme, že se po roce rádi přijdete rozloučit s letními prázdninami do Kolářových sadů, v letošním roce i s možností návštěvy hvězdárny, která patří pod Muzeum a galerii v Prostějově a pro zájemce bude otevřena po celý čas konání akce, a dokonce zde bude jeden zajímavý úkol ke splnění,“ přibližuje akci náměstkyně primátora Marcela Župková.

Foto: ilustrační.


Zařazenoút 04.06.2024 09:06:00
ZdrojProstějov
Originálprostejov.eu/cs/aktuality-archiv/agent-158-prichazi-1.html

Související témata

Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.