Pražské služby dětem 2024 – zábavná a vzdělávací akce pro celou rodinu

Pražské služby dětem 2024 – zábavná a vzdělávací akce pro celou rodinu

Druhá největší městská společnost po roce znovu zaplní Ladronku. Zábavný a vzdělávací rodinný den nazvaný Pražské služby dětem se v tomto sportovně-rekreačním areálu a parku uskuteční už podvanácté, tentokrát v sobotu 22. června od 11 do 16 hodin a nabídne jako vždy bohatý a pestrý program. Celým dnem provede moderátorské duo Magda Reifová a Petr Vacek. Vystoupí Michal Nesvadba nebo například Jan Bendig. Chybět nebude prezentace nejmodernější svozové a úklidové techniky Pražských služeb ani řada edukativních aktivit pro návštěvníky všech věkových kategorií.
Dětský den pořádají Pražské služby už roky ve velkém stylu. Kladou přitom vždy důraz na osvětu a prezentaci. „Děti i dospělí si pokaždé se zájmem prohlíží vystavenou techniku a stroje, popelářská nebo čisticí auta. My jim k tomu na místě rádi ukážeme a řekneme více,“ přibližuje mluvčí společnosti Alexandr Komarnický a dodává: „Zároveň se snažíme veřejnost vzdělávat v našem informačním a edukativním stánku. Tady se mohou zábavnou formou dozvědět něco o novinkách na poli ekologie, třídění a předcházení vzniku odpadu, úklidu, energetickém využití obsahu černých popelnic, sběrných dvorech, recyklaci a tak dále.“
Sobotní akce v parku Ladronka se tedy i letos ponese v duchu rodinné zábavy a vzdělávání. Moderování se ujme oblíbené duo Magda Reifová a Petr Vacek. Krátce po 11. hodině zazpívají Čiperkové, kteří naučí malé diváky různé říkanky i tance a pobaví nejen je, ale i rodiče a prarodiče. Ve 13:30 dorazí Michal Nesvadba, hrdina hned několika generací, odkojených pořadem Kouzelná školka České televize, s pásmem plným her, zábavy a ponaučení. O hodinu později vystoupí zpěvák Jan Bendig a samotný závěr programu bude patřit vzdělávací loutkové pohádce o třídění odpadu v podání Divadla Úsměv.
Dále jsou připravené soutěže pro malé i velké, ukázky nejmodernější techniky, kterou Pražské služby využívají ke svozu odpadu nebo úklidu a údržbě komunikací, výtvarná dílna a mnoho dalšího. Na své si tak přijdou opravdu všichni. Kromě malování na obličej, modelování balónků, trampolín a skákacích hradů nebo například bublináře a jeho workshopu nebude chybět ani fotokoutek, bubenická show, slackline show s workshopem, exhibice na U-rampě, freestyle Petra Manďáka, motoareál nebo stánky s občerstvením. V průběhu dne navíc vylosují Pražské služby tři vítěze atraktivních cen.
„Kvůli omezenému parkování v okolí doporučujeme dva ekologické způsoby dopravy – buď mohou lidé dorazit na akci pěšky, nebo využít MHD. Ideálně autobusem nebo tramvají do zastávky Vypich. K nepřEKOnatelné zábavě to pak bude opravdu jen pár kroků,“ uzavírá tiskový mluvčí společnosti. Předpokládaný konec je v 16:00 hodin. Změna programu vyhrazena.

Alexandr Komarnický
Tiskový mluvčí
+420 704 657 973
alexandr.komarnicky@psas.cz


Dostávejte aktuality na váš e-mail.
Každý den zasíláme všechny novinky z webu v jedné přehledné zprávě.

Pražské služby dětem 2024 – zábavná a vzdělávací akce pro celou rodinu






Zařazenoso 22.06.2024 00:06:00
ZdrojPraha 8
Originálpraha8.cz/Prazske-sluzby-detem-2024-zabavna-a-vzdelavaci-akce-pro-celou-rodinu-1.html
Přílohy

Související témata

Služba | Praha | Pražská Burza
Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.