Škoda Auto oficiálním partnerem mobility ČEZ Lipno Sport Festivalu 2024

Hvězdy českého sportu na Lipně
Návštěvníkům se opět naskytne možnost vidět, a především na vlastní kůži vyzkoušet desítky sportů po boku současných i bývalých úspěšných reprezentantů. Letos svou účast potvrdila například olympijská vítězka ve snowboardcrossu Eva Adamczyková, dvojnásobná vítězka wimbledonské čtyřhry Barbora Strýcová či stříbrný kajakář z olympijských her v Londýně Vavřinec Hradilek. Festivalovou atmosféru okusí i někdejší úspěšní profesionální cyklisté Roman Kreuziger a Zdeněk Štybar. Prakticky rovnou z olympijské Paříže přijedou úřadující mistři světa v plážovém volejbalu Ondřej Perušič s Davidem Schweinerem či bronzový fleretista z her v Tokiu Alexander Choupenitch.

„Festival nabídne program nabitý hvězdami sportu a hudby s nepřeberným množstvím sportovních a kulturních aktivit pro návštěvníky všech věkových kategorií, jednotlivce i celé rodiny. Pevně věřím, že na Lipně uvidíme i medaile z Paříže,“


ředitelka festivalu Kateřina Neumannová

Škoda Auto zve velké i malé fanoušky cyklistiky
Úvodní festivalový víkend organizátoři zasvětili cyklistice. Na místě proto bude zóna Škoda WeLoveCycling, kde si mohou návštěvníci festivalu vyzkoušet cyklistické simulátory Rouvy a zažít na vlastní kůži sprint na kole na 900 m. Pro nejmenší je připraveno oblíbené dopravní hřiště s dětskými koly a odrážedly. Samozřejmě nebudou chybět ani nejnovější modely Škoda. Zájemci si mohou prohlédnout plně elektrický Enyaq nebo vozy Kodiaq a Superb nové generace. Součástí expozice bude také kolekce jízdních kol Škoda a cyklistických doplňků. Bicykl Škoda MTB v hodnotě 23 000 Kč čeká na výherce, který bude vylosován z účastníků cyklistického závodu. Do toho v barvách Škoda WeLoveCycling odstartují i ambasadoři Zdeněk Štybar a Michal Kamermeier alias Majk na cestách.

Sportovní vyžití i kulturní zážitky na jednom místě
Sportovními vrcholy obou festivalových víkendů budou tradiční závody. V neděli 18. srpna se jede bikerský a gravelový podnik ČEZ Kolem Lipna na cyklistických tratích dlouhých 60 km a 20 km, sobota 24. srpna bude patřit běžeckému půlmaratonu či závodům na 10 km a 3 km. Další sportovní klání se pak konají v průběhu celého festivalu. I kulturní část programu bude nabitá hvězdami. V pátek 16. srpna se návštěvníci mohou těšit na vystoupení zpěvačky Lenny a Davida Kollera, o den později se o pódium podělí Sebastian s Ewou Farnou. Druhý festivalový pátek 23. srpna pak vystoupí se svou kapelou Michal Hrůza a po něm legendární Olympic, v sobotu 24. srpna se představí Aneta Langerová a znovu Ewa Farna.


Zařazenočt 27.06.2024 11:06:00
ZdrojŠkoda auto tiskové
Originálskoda-storyboard.com/cs/tiskove-zpravy-archiv/skoda-auto-oficialnim-partnerem-mobility-cez-lipno-spo...
KategorieCyklistika, Tiskové zprávy
Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.