Hlášení městského rozhlasu ze dne 28.06. 2024

zveřejněno: 28. 6. 2024

Vážení občané, vítáme Vás při vysílání městského rozhlasu.

Z ÚŘADU:

Odbor komunálních služeb oznamuje, že v souvislosti s uzavírkou části ulice Revoluční a následnou uzavírkou ulice Okružní dolní dochází k následujícím změnám v MHD:
- v době od 17.06.2024 do 30.06.2024 včetně, bude přesunuta zastávka MHD Okružní rozc. Hamry na ulici Brodská (do prvního parkovacího zálivu) a dále bude zrušena bez náhrady zastávka MHD Okružní dolní. Situace se dále upřesňuje, proto sledujte ke konci týdne webové stránky dopravce, města a výlukové jízdní řády.
Děkujeme za pochopení

Odbor komunálních služeb oznamuje, že v souvislosti s prováděním opravy povrchu komunikace na ulici Vnitřní a části ul. Květná budou úterý 2. července 2024 zrušeny zastávky MHD Vnitřní a Květná, náhradní, resp. nejbližší zastávky jsou Wonkova a Bezručova stadion.
Děkujeme za pochopení

Město Žďár nad Sázavou vyhlašuje výběrové řízení na pracovní pozice:
Vedoucí sociálního odboru
Referent/ka správy bytových a nebytových prostor

Bližší informace k vyhlášeným výběrovým řízením naleznete na webu města.

ZTRÁTY A NÁLEZY:

Městský úřad, odbor finanční oznamuje, že na ztráty a nálezy byly předány: nářaďový nůž, pánská peněženka, brýle, zlatá náušnice, karta ZDAR, klíč + čip, mobilní telefon. Seznam všech nalezených věcí je zveřejněn na úřední desce i na facebooku města. Bližší informace Vám poskytne Alena Benešová na tel. čísle 566 688 146 nebo osobně v kanceláři, 1. patro, dveře č. 35 – ztráty a nálezy.

KULTURNÍ POZVÁNKY:

Knihovna Matěje Josefa Sychry a Muzeum na Tvrzi Vás zve do Čechova domu na Výstavu na půdě... první republika očima dětí z kroužku Kulturní laboratoř. Interaktivní výstava, kterou připravují samy děti, bude otevřena od 5. 6. do 31. 7. 2024 ve stejných dnech a časech jako knihovna. Tak se zastavte...

Regionální muzeum na Tvrzi zve na výstavu s názvem Tvrz vypráví věnovanou 90. výročí založení muzea. Výstava potrvá do 25. 8. a seznámí návštěvníky s historií žďárské tvrze i s pojmem tvrz obecně. Muzeum je otevřené denně mimo pondělí, včetně státních svátků. Více informací najdete na webových stránkách muzea www.muzeumzdar.cz.

Dnes, v pátek 28.6., přivítáme prázdniny na Piláku s Activem ve spolupráci se Sportisem BAREVNÝM BĚHEM. Startovat se bude po skupinách ve 14:00, 14:30 a 15:00. S sebou bílá trička a sluneční brýle. Kromě závodu budou i doprovodné aktivity a losování o ceny.

VÝLUKY:

EG.D, a. s. upozorňuje občany, že z důvodu plánovaných prací na zařízení distribuční soustavy bude přerušena dodávka elektrické energie dne 28.6.2024 od 7:30 do 15:30 hod. v ul. Studentská č. o. 2 (Lidl), č.o.4 (poliklinika), č. o. 7 (Asklepius). Žádáme odběratele el. energie o pochopení pro toto nezbytné omezení.

EG.D, a. s. upozorňuje občany, že z důvodu plánovaných prací na zařízení distribuční soustavy bude přerušena dodávka elektrické energie dne 28.6.2024 od 7:30 do 10:00 hod. v ul. Rybářská č. 1097/2. Žádáme odběratele el. energie o pochopení pro toto nezbytné omezení.

KONEC HLÁŠENÍ


Zařazenopá 28.06.2024 09:06:00
ZdrojŽďár nad Sázavou
Originálzdarns.cz/mestsky-urad/hlaseni-rozhlasu/hlaseni-mestskeho-rozhlasu-ze-dne-28.06.-2024
AutorZita Filipi

Související témata

IPhone 6
Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.