Veletrh obranné techniky Eurosatory v Paříži hostil českou oficiální účast

Publikováno:
1.7.2024
Autor:
Odbor podpory exportu

28. ročník mezinárodní veletrh obranných technologií a vojenské techniky se konal ve dnech 17. až 21. června 2024 v Paříži. Veletrhu se zúčastnilo více než 1700 vystavovatelů z více jak 60 zemí, 41 národních pavilonů. Veletrh navštívilo více než 72000 odborných návštěvníků. Za podpory Ministerstva průmyslu a obchodu ČR se v rámci oficiální účasti České republiky na společném stánku představilo celkem 10 firem.


Oficiální expozici českých firem otevřela Lenka Koucká, zástupkyně Ministerstva průmyslu a obchodu. Dále vystoupilia vrchní ředitelka průmyslové spolupráce Ministerstva obrany ČR Radka Kondrlová, velvyslanec České republiky ve Francii Michal Fleischmann, vrchní ředitel sekce Evropské unie a zahraničního obchodu MPO David Müller, vrchní ředitel evropské sekce MZV Jaroslav Kurfürst, prezident Asociace obranného a bezpečnostního průmyslu Jiří Hynek a zástupci vystavujících firem a vážení obchodní partneři a hosté.

Veletrh Eurosatory 2024 bude, minimálně z pohledu české účasti firem, rozhodně mezi ty větší, pokud ne největší. Celkem čtyři velké společné expozice a k tomu řada jednotlivých individuálních prezentací je důkazem, že český obranný průmysl to se svým zaměřením na export myslí vážně a patří mezi důležité hráče na mezinárodním poli. Silná podpora ze strany MPO, MO ČR, MZV, CzechTrade a celková organizace pod křídly agentury SUNDRIVE zajistili pro všechny zúčastněné vystavovatele ty správné podmínky proto, aby tuto svou snahu představit se překlopily firmy v exportní úspěchy. Důstojné zázemí společně s četnými eventy přímo na českých stáncích bylo rovněž skvělou příležitostí pozvat své zahraniční partnery, upoutat pozornost okolí a využít i méně formální networking. Za AOBP, jako jednoho z organizátorů expozice, ale zároveň i svým způsobem „vystavovatele“ musím říci, že se vše vydařilo na výbornou.

Jaroslav Pecháček, viceprezident AOBP

Veletrh Eurosatory je pro nás stěžejní akcí na francouzské půdě. Máme zde možnost se setkat s našimi zákazníky a přímo řešit jejich problémy a přání. Dále je pro nás veletrh Eurosatory příležitostí potkat nové, potenciální zákazníky. Ne jinak tomu bylo při letošním ročníku veletrhu. Příjemně nás překvapilo otevření další haly, což značí, že se výstava rozrůstá. V poslední řadě je nutné zmínit výbornou organizaci a servis ze strany organizátora a realizátora českého pavilonu.

Petr Hořák, Prototypa-ZM, s.r.o.

Výstava Eurosatory 2024 splnila naše očekávání. Děkujeme MPO a realizační firmě Sun Drive, kteří vytvořili důstojné a reprezentativní podmínky k prezentaci nejen naší firmy, ale i celé České republiky a jejího průmyslu na této jedné z nejvýznamnějších výstav bezpečnostního a vojenského odvětví na světe. Věříme, že v blízké budoucnosti dokážeme všechny získané kontakty a obchodní příležitosti využít k úspěšnému rozvoji naší firmy.

Tomáš Hrádek, Zeveta ammunition a.s.

Veletrh Eurosatory nám již tradičně přinesl mnoho nových kontaktů, které by v budoucnu mohly přinést nové zakázky. Zároveň nám umožnil se opakovaně setkat s našimi stávajícími zákazníky a představit jim naše novinky. Účast na tomto veletrhu hodnotím velmi kladně i díky formě prezentace v rámci českého stánku. Pro firmu naší velikosti je tento způsob ideální. Umožnil nám mít reprezentativní zázemí pro naše jednání a profesionální provedení stánku včetně doprovodného programu a poskytnutého servisu nám přilákal pozornost velkého počtu návštěvníků. Pokud to bude možné, tak se na příštím veletrhu Eurosatory budeme chtít prezentovat obdobným způsobem.

Jiří Stříteský, TRAAM s.r.o.


Galerie



Zařazenopo 01.07.2024 11:07:00
ZdrojMPO.cz - ZO
Originálmpo.cz/cz/zahranicni-obchod/podpora-exportu/vystavy-veletrhy/2024/veletrh-obranne-techniky-eurosator...
AutorOdbor podpory exportu
guid274000

Související témata

Francie
Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.