Benešov City Live 2024: Hudba, filmy a tradiční posvícení pod širým nebem

ikona - logo aktuální verze
Od středy 10. července po dobu sedmi prázdninových týdnů si budou obyvatelé i návštěvníci Benešova užívat bohatý kulturní program přímo na Masarykově náměstí. Kulturní a informační centrum Benešov (KIC) připravilo celkem 15 koncertů živé hudby, 7 filmových představení a tradiční Benešovské posvícení. Na všechny akce je vstup zdarma.

Festival bude zahájen ve středu 10. července koncertem Jitky Zelenkové s kapelou a uzavřen 25. srpna 2024 promítáním filmu Kocour v botách: Poslední přání. Program městského festivalu obsahuje pestrou paletu hudebních vystoupení od rockových kapel po revivalové skupiny, které všem návštěvníkům přinesou pohodové letní zážitky.

Program festivalu zahrnuje:
  • Koncerty: Mezi hlavní hvězdy patří například Metallica Revival Beroun, Carisma, Red Baron Band, Štěpán Kojan, Jimmy Bozeman & The Lazy Pigs, Rotor, Nikola Mucha a mnoho dalších.
  • Filmová představení: Každou neděli budou promítány populární filmy, včetně Jedeme na Teambuilding, Mission Impossible: Odplata – část první, Prázdniny s broučkem nebo Sladký život.
  • Benešovské posvícení: Tradiční posvícení se uskuteční v sobotu 17. srpna. Dopoledne se náměstí promění v tržiště a rodiny s dětmi jistě potěší hudební pohádka S chutí do toho i veselý koncert Kapely Kůzle. O večerní taneční zábavu se od 20.00 hod. postará kapela Unisono.
„Kvalitní a pestrý kulturní program nabídneme Benešákům i návštěvníkům z okolí letos již po deváté. Jako tradičně Masarykovo náměstí ožije ve středy, pátky a neděle, a to že se na žádné z akcí nebude vybírat vstupné, je i díky našim partnerům. Děkujeme městu Benešov, Středočeskému kraji, Pivovaru Ferdinand, BTL Medical Technologies, VHS Benešov a S-centru,“ uvedla za organizátory jednatelka KIC Jana Pěnčíková.

„Festival Benešov City Live považuji za vynikající způsob, jak oživit veřejný prostor a centrum města, což Benešovu během letních měsíců před jeho vznikem chybělo. Je skvělé mít nyní možnost několikrát týdně vyrazit za kulturou. Všechny Benešáky i návštěvníky z okolí srdečně na festival zvu a těším se, že se na některé z akcí potkáme,“ říká místostarosta Benešova Jakub Hostek.

Upozornění
Kvůli zajištění této kulturní akce dojde od 10. července do 25. srpna 2024 vždy jen ve dnech středa, pátek a neděle v době od 14:00 hodin do 22:00 hodin k úplné uzavírce části Masarykova náměstí v Benešově. Dopravní omezení spočívá v úplné uzavírce vozovky místní komunikace Masarykova náměstí na pozemku parcel. č. 3300/1 v katastrálním území Benešov u Prahy a to v úseku mezi domy č.p. 231 a 223. Omlouváme se za způsobené komplikace ohledně výše uvedené uzavírky a prosíme o toleranci a pochopení. Zároveň děkujeme za respektování dopravního omezení.

bcl
Zodpovídá: Mgr. Tereza Lípová
Vytvořeno / změněno: 8.7.2024 / 8.7.2024


Zařazenopo 08.07.2024 14:07:00
ZdrojBenešov
Originálbenesov-city.cz/vismo/dokumenty2.asp?id_org=219&id=109794

Související témata

Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.