Školení Cross Over: Podpora mezinárodní spolupráce v rámci Erasmus+ mládež

Školení Cross Over: Podpora mezinárodní spolupráce v rámci Erasmus+ mládež DZS_Admin Út, 07/09/2024 - 00:00

Školení Cross Over

Ve dnech 20. a 21. června se v prostorách Domu zahraniční spolupráce v Praze konalo školení s názvem Cross Over. Akce se zaměřila na podporu kvality projektů mezinárodní spolupráce organizací v rámci programu Erasmus+ mládež. Školení přilákalo řadu účastníků, kteří měli zájem o rozšíření svých znalostí a dovedností v oblasti mezinárodních projektů.

Během dvou dnů se účastníci seznámili s širokou škálou témat souvisejících s mezinárodní spoluprací. Program zahrnoval jak teoretické, tak praktické bloky. Účastníci měli příležitost dozvědět se obsahové a finanční základy projektů Erasmus+ mládež. Součástí školení byly také přednášky zaměřené na strukturu a cíle programu, možnosti financování a specifika jednotlivých typů projektů mezinárodní spolupráce organizací.

Jedním z nejzajímavějších momentů školení byly prezentace příkladů dobré praxe. Přivítali jsme zástupce Národního divadla, Univerzitu Jana Evangelisty Purkyně, Potravinovou banku a muzeum kinematografie NaFilm. Prezentace jejich úspěšných projektů sloužila jako inspirace pro jejich vlastní iniciativy. Tato část programu umožnila účastníkům lépe pochopit, jakým způsobem mohou své nápady realizovat, a co je třeba zvážit při plánování a implementaci projektů.

V rámci školení byly rovněž představeny praktické tipy a triky k podávání žádostí. Účastníci se dozvěděli, jak správně vyplnit žádosti, na co se zaměřit při jejich tvorbě a jak zvýšit šanci na úspěch. Byly také diskutovány časté chyby, kterým je třeba se vyhnout, a postupy, jak efektivně prezentovat své projekty.

Školení Cross Over je každoroční událostí na podporu žadatelů v rámci mezinárodní spolupráce organizací v rámci Erasmus+ mládež. Je specifické nejen tím, že má dlouholetou historii sahající do roku 2014, ale také tím, že má dvě složky, národní a mezinárodní. Účastníci právě proběhlé národní fáze mají nyní exkluzivní možnost zúčastnit se mezinárodní, kterou každoročně hostí jiná národní agentura. Účastníci z různých zemí se tak setkají a při práci na vylepšování svého projektového záměru se mohou zároveň síťovat s dalšími mezinárodními organizacemi. Letošní ročník se bude konat na konci srpna v litevském Kaunasu.

AS DZS Erasmus+ Náhled na web větší.png Off Akce podpořila kvalitu mezinárodních projektů v rámci Erasmus+ mládež, přilákala mnoho účastníků a nabídla cenné znalosti.
Zařazenoút 09.07.2024 00:07:00
Zdrojdzs-cz
Origináldzs.cz/clanek/skoleni-cross-over-podpora-mezinarodni-spoluprace-v-ramci-erasmus-mladez
AutorDZS_Admin
guid3396 at https://www.dzs.cz

Související témata

Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.