Ondřej Burián Cyber Risk Management & Insurance lídrem RENOMIA GROUP

Na novou pozici Cyber Risk Management & Insurance Leader pro region střední a východní Evropy v RENOMIA GROUP nastupuje Ondřej Burián. Za úkol bude mít posílit službu komplexního řízení kybernetických rizik a pomáhat klientům získávat kvalitní kyberbezpečnostní pojištění a moderní pojistné krytí.

V rámci této specializace bude mít Ondřej Burián na starost zejména rozvoj dvou nových služeb, na nichž RENOMIA úzce spolupracuje se Cyber Risk týmem akcionářsky propojené společnosti Gallagher. První z nich je SaaS platforma Renomia Cyber Defense Center, která nabízí klientům externí skenování zranitelností, školení, komunitní webináře a další služby. Druhou službou je Renomia Cyber Assist, prostřednictvím které získá klient zhodnocení svého rizikového profilu í pro potřeby kvalitní nabídky od pojišťovny.

„Kybernetická rizika jsou dnes mezi globálními manažery považovaná za prioritní hrozbu. To se čím dál víc týká i středních a menších firem, které jsou mnohdy v nevýhodě proti velkým korporacím s velkými týmy a rozpočty a pro útočníky jsou tak mnohem atraktivnějším cílem. Konzultační přístup v oblasti risk managementu a následného pojištění zbytkového rizika je to, v čem se RENOMIA odlišuje a postupné rozšiřování služeb o specializaci zaměřenou na kybernetická rizika je proto logické,“ říká Ondřej Burián, Cyber Risk Management & Insurance Leader CEE skupiny RENOMIA.

Problematice kybernetické bezpečnosti se Ondřej Burián věnuje celý svůj profesní život, přesněji už od studií informatiky na Českém vysokém učení technickém v Praze, belgické University of Leuven a finské Aalto University. Po studiích nastoupil do IBM, kde se postupně vypracoval na lídra obchodně technického týmu zaměřeného na prevenci a detekci kybernetických rizik a hrozeb pro celou oblast EMEA. Jeho dosud poslední angažmá bylo ve společnosti BlueVoyant, kde pomáhal s expanzí do regionu střední a východní Evropy (CEE).

„Mám radost z dalšího rozvoje specializace kybernetické bezpečnosti, která je čím dál důležitější součástí našich konzultačních služeb v oblasti risk managementu. RENOMIA získává v Ondřejovi regionálního lídra v oblasti kybernetických rizik, se znalostí technologií, služeb i regulací a se zkušeností se zaváděním nových inovativních služeb na trh,“ říká Michael Dubský, ředitel oddělení péče o klienty RENOMIA GROUP.


Zařazenopo 15.07.2024 16:07:00
ZdrojO Pojištění.cz
Originálopojisteni.cz/pojistny-trh/jmenovani-a-odchody/ondrej-burian-cyber-risk-management-insurance-lidrem-...

Související témata

Jáchymov Property Management | Management
Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.