Kutnohorské léto je v plném proudu!

>

Před 16 lety bylo Kutnohorské léto jedním z prvních festivalů svého druhu v České republice. Nyní jej každoročně navštíví přibližně šest tisíc návštěvníků, celkem už jich bylo přes 60 tisíc. A stále je jedinečné – nabízí totiž program na každý den v týdnu. Oživené či večerní, často kostýmované prohlídky nebo divadelní představení ukazují to nejkrásnější, co Kutná Hora nabízí – ovšem netradičně, v jiné denní době, v jiném světle, v jiné atmosféře.

Největšími lákadly jsou každoročně prohlídky nejvýznamnějších kutnohorských památek – monumentální sedlecké katedrály, nezapomenutelné kostnice, vznešeného chrámu svaté Barbory i jedinečného stříbrného dolu na Hrádku. Hned několik různých prohlídek a divadelních představení probíhá ve Vlašském dvoře – můžete si projít jeho okolí za doprovodu kytary, povídat si a hádat odpovědi v královské mincovně, zažít mystický večer v Příběhu mince, bavit se při divadelním představení Ochotnického spolku Tyl nebo se i trošku bát při návštěvě Muzea kutnohorských pověstí, duchů a strašidel. A za návštěvu určitě stojí výlet na nedaleký zámek Kačina, kde připravili hned několik netradičních denních či nočních prohlídek, ale také pohádek pro nejmenší diváky!

Chcete vědět více? Podívejte se na naše webové stránky www.kutnohorskeleto.cz, kde se dozvíte podrobnosti k programu a kde si můžete koupit své vstupenky v předprodeji. Ten stejně jako v minulých letech probíhá také osobně v informačních centrech v Kutné Hoře na Palackého náměstí a v Sedlci. Přijďte, těšíme se na Vás! J

Poděkování za spolupráci a přípravu produkcí náleží Římskokatolické farnosti Kutná Hora – Sedlec, Římskokatolické farnosti – arciděkanství Kutná Hora, Českému muzeu stříbra, Národnímu zemědělskému muzeu – zámku Kačina, Muzeu B, Vinným sklepům Kutná Hora, Průvodcovské službě Kutná Hora, Ochotnickému spolku Tyl Kutná Hora, a všem dalším, kteří se na zdárném průběhu festivalu podílí. Festival Kutnohorské léto 2024 se koná za podpory Středočeského kraje a Města Kutná Hora.

TZ 07/2024

Hana Bendová


Zařazenost 17.07.2024 17:07:00
ZdrojKutná Hora
Originálkutnahora.cz/d/kutnohorske-leto-je-v-plnem-proudu
Přílohy
6584.jpg (82.583984375kB)
Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.