Nominujte dobrovolníky, neziskovky a firmy na ocenění a odměňte je tak za dobré skutky!



Chtěli byste alespoň symbolicky odměnit dobrovolníky či organizace z Pardubického kraje, které nezištně pomáhají druhým? Nominujte je na prestižní ocenění! Ta budou předána na slavnostním galavečeru, který pravidelně pořádá Koalice nevládek Pardubicka (KONEP) ve spolupráci s Pardubickým krajem. Ten letošní se uskuteční 2. prosince 2024 v Kongresovém sále Paláce Pardubice.

Nominovat je možné do 27. září 2024

Nominovat dobrovolníky, neziskové organizace a společensky odpovědné firmy z Pardubického kraje je možné už nyní pomocí formulářů umístěných na webu https://www.konep.cz/aktivity/galavecer-ocenovani. Nominace se uzavírají do 27. září 2024. Jedna fyzická nebo právnická osoba může dát maximálně tři návrhy v každé kategorii.

Na ocenění v kategorii Dobrovolník roku může být nominována každá fyzická osoba, která ze své dobré vůle, ve volném čase a bez nároku na finanční odměnu vykonává činnost ve prospěch jiných lidí na území Pardubického kraje.

Na ocenění v kategorii Nezisková organizace může být nominována každá nestátní nezisková organizace (NNO) působící na území Pardubického kraje, a to po dobu minimálně tří let.

Na ocenění v kategorii Společensky odpovědná firma může být nominován každý podnikatelský subjekt působící na území Pardubického kraje nebo každá fyzická osoba, která poskytuje finanční nebo materiální dary. Firma může například zaměstnávat osoby znevýhodněné na trhu práce, být sociální firmou, pořádat veřejné sbírky, své zaměstnance vysílat jako dobrovolníky, finančně a materiálně podporovat činnost neziskových organizací nebo poskytovat zaměstnancům optimální podmínky pro slaďování rodinného a pracovního života.

Ocenění těch, co mají srdce na dlani

Galavečer oceňování dobrovolníků, neziskových organizací a společensky odpovědných firem Pardubického kraje je doslova nabitý dobrými skutky všeho druhu. „Naším cílem je poděkovat všem, kteří pomáhají tam, kde je to potřeba," uvedla ředitelka Koalice nevládek Pardubicka Jana Machová. „Je nám ctí, že můžeme oceňovat ty, kteří mají srdce na dlani,“ poznamenala Jana Machová a dodala, že ani tentokrát nebude na galavečeru chybět bohatý kulturní program.

„Na této akci chceme ocenit jednotlivce, neziskovky i firmy, které se zajímají o své okolí, pomáhají potřebným nebo přispívají ke slaďování rodinného a pracovního života. Galavečer je zároveň poděkováním všem, kteří svou činností napomáhají k tomu, aby se nám v našem kraji žilo dobře,“ přiblížil smysl slavnostního večera radní Pardubického kraje zodpovědný za sociální věci a neziskový sektor Pavel Šotola.

V dnešní době je velmi důležité ocenit jakoukoliv pomoc

„V době, kdy se lidské vztahy zdají být neviditelné či snad nepodstatné, je naopak velmi důležité ocenit jakoukoliv, byť i jednorázovou, pomoc. Právě ta, společně s budováním lidských vztahů a pocitem sounáležitosti, z nás dělá skutečné lidi. Myslím, že v Pardubickém kraji se o to snažíme dlouhodobě a velmi dobře,“ prohlásila senátorka a současně místopředsedkyně správní rady Koalice nevládek Pardubicka Miluše Horská.


Zařazenočt 18.07.2024 00:07:00
Zdrojpardubickykraj.cz
Originálpardubickykraj.cz/aktuality/125642/nominujte-dobrovolniky-neziskovky-a-firmy-na-oceneni-a-odmente-je...

Související témata


Výsledky firem - tržby, zisk

Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.