Město nabízí volnou pracovní pozici webmaster informatik

webmaster_informatik.jpg

Město Jindřichův Hradec vyhlásilo nové výběrové řízení na pracovní místo úředníka – zaměstnance města zařazeného do Městského úřadu Jindřichův Hradec, odboru vnitřní správy, oddělení informatiky a výpočetní techniky jako webmaster a informatik.

Požadujemevysokoškolské, případně středoškolské nebo vyšší odborné vzdělání, ideálně v oboru informačních technologií,praktické zkušenosti z oblasti tvorby, správy a rozvoje internetových stránek, publikačních IS, datových skladů, mobilních aplikací a grafických výstupů výhodou, základní znalost síťových pojmů rovněž, administrátorská znalost (architektury) platformy Microsoft 365 (SharePoint, Power Automate, Power Apps, MS Teams a OneDrive) vítána.

Co vás u nás čeká? Zajišťování správy a rozvoje internetových stránek města (veřejné i neveřejné části), publikačních informačních systémů, datového skladu a intranetových stránek úřadu (SharePoint), rozvoj cloudové platformy Microsoft 365 v prostředí úřadu – správa uživatelských oprávnění, tvorba aplikací, metodická činnost; dále pak podpora při správě interaktivních map, mobilních aplikací a podíl na správě / metodické podpoře ostatních informačních systémů města (zejm. IS VERA). Bude skvělé, když se zapojíte do projektů jako realizace portálu občana, chatbota či nasazování RPA. V přípravě je projekt v oblasti kyberbezpečnosti.

Pracovní poměr na dobu neurčitou, místem výkonu práce je územní obvod města Jindřichův Hrade, platové zařazení – 11. třída, k tomu osobní příplatek dle dosahovaných pracovních výsledků, odměny za realizaci projektů – to je na vás! Stabilní zaměstnání, zaměstnanecké benefity (příspěvek na stravování a na penzijní pojištění, flexi pass, sick days, pružná pracovní doba), možnost profesního růstu, když vás podpoříme v oblasti vzdělávání – akreditované kurzy, příprava k získání certifikátů v oblasti IT či projektového řízení.

Přihlášky na předepsaném tiskopise je nutné podat v zalepené obálce označené „Neotvírat – VŘ – pracovní místo – OVS“ nejpozději do pátku 23. srpna 2024 do 10.00 hod.

Více zde.

Zařazenopá 26.07.2024 09:07:00
ZdrojJindřichův Hradec
Origináljh.cz/cs/aktuality/mesto-nabizi-volnou-pracovni-pozici-webmaster-informatik.html
guidwww.jh.cz clanek 357278
Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.