Město nabízí k prodeji pozemky pro výstavbu rodinných domů v lokalitě Seifertovy ulice

Město Dvůr Králové nad Labem nabízí formou elektronické aukce k prodeji čtyři pozemkové parcely v lokalitě Seifertovy ulice, které jsou určeny pro výstavbu rodinných domů. Pozemkové parcely jsou o výměře 770 m2, 786 m2, 803 m2 a 819 m2 a navazují na stávající zástavbu v ul. Nepraktova, Nezvalova s Seifertova. K pozemkům jsou vybudovány přípojky kanalizace, vodovodu, plynu a elektřiny. Prodej je nabízen formou elektronické aukce pro každou parcelu zvlášť, z ájemci se mohou přihlásit nejpozději do středy 7. srpna 2024 do 17:00 hod. Samotná aukce se uskuteční v pondělí 19. srpna 2024, postupně v 9:00, v 10:00, v 11:00 a ve 12:00 hod. pro jednotlivé parcely. Zájemci o účast v aukci musí všechny uvedené podmínky, mj. složit finanční jistotu ve výši 100.000 Kč a také nesmí být dlužníky města.


Prodej pozemkových parcel v lokalitě Seifertovy ulice

  • pozemková parcela č. 2253/23 – orná půda o výměře 770 m2 (dále jen pozemek č. 1), vyvolávací cena: 1.875.900 Kč vč. DPH.
  • pozemková parcela č. 2253/24 – orná půda o výměře 786 m2 (dále jen pozemek č. 2), vyvolávací cena: 1.914.620 Kč vč. DPH.
  • pozemková parcela č. 2253/25 – orná půda o výměře 803 m2 (dále jen pozemek č. 3), vyvolávací cena: 1.955.760 Kč vč. DPH.
  • pozemková parcela č. 2253/26 – orná půda o výměře 819 m2 (dále jen pozemek č. 4), vyvolávací cena: 1.994.480 Kč vč. DPH.
(všechny pozemky v k. ú. Dvůr Králové nad Labem)
Pozemky k prodeji - Seifertova ul.

Popis nabízených pozemků

Nabízené pozemky se nacházejí v lokalitě ulice Seifertova a navazují na stávající zástavbu v ulicích Nepraktova, Nezvalova, Seifrtrova. Pozemky byly odděleny geometrickým plánem č. 5578-293/2022 se způsobem využití orná půda, který byl zapsán do katastru nemovitostí, územním plánem města Dvůr Králové nad Labem jsou pozemky č. 1 – 4 zařazeny do funkčního využití SK - plochy smíšené obytné – komerční.

K nabízeným pozemkům jsou vybudovány přípojky splaškové kanalizace, vodovodu, plynovodní a elektrická. Poplatek za připojení k distribuční síti ČEZu je zahrnut v kupní ceně.
Přístup k nabízeným pozemkům je po nově vybudované komunikaci.
Každý nabyvatel pozemku je povinen na zakoupeném pozemku zapsat hlavní stavbu včetně čísla popisného do katastru nemovitostí, a to do pěti let od podpisu kupní smlouvy a dodržet následující regulativy dle „Zastavovací studie lokality „Seifertova“ ve Dvoře Králové n. L.“, více informací níže ve zveřejnění.

Každý nabyvatel pozemku, který do pěti let od podpisu kupní smlouvy nezapíše hlavní stavbu včetně čísla popisného do katastru nemovitostí, uhradí městu Dvůr Králové nad Labem smluvní pokutu ve výši 10 % z kupní ceny, a to za každý rok prodlení.
K uvedené lokalitě je též dostupné skutečné zaměření vybudovaného vodovodu, splaškové kanalizace včetně přípojek a dále inženýrskogeologický a hydrogeologický průzkum.

Prohlídka nabízených pozemků je možná kdykoliv, pozemky jsou veřejně přístupné.


Elektronická aukce

  • Elektronická aukce, jejímž zadavatelem je město Dvůr Králové nad Labem se uskuteční prostřednictvím systému pro elektronickou aukci E-ZAK (dále jen „E-ZAK“), dostupného na webových stránkách https://prodej.ezak.cz.
  • Přihlášku do aukce je nutné doručit nejpozději do středy 7. 8. 2024 do 17:00 hod . na podatelnu MěÚ, nebo zaslat sken do datové schránky úřadu: mu5n26c
  • Zájemce je povinen na bankovní účet města složit finanční jistotu pro el. kauci ve výši 100 .000 Kč za každou parcelu a to nejpozději do středy 7. 8. 2024.
  • Zájemci budou po přihlášení a složení finanční jistoty předregistrováni do portálu el. aukcí, následně budou vyzváni k dokončení registrace. Dokončení registrace ze strany zájemce je podmínkou jeho účasti v el. aukci.
  • Pokud zájemci nepřijde nejpozději 3 dny před konáním el. aukce e-mailová výzva k dokončení registrace, musí zájemce toto neprodleně oznámit na e-mail: samek.ondrej@mudk.cz.
  • Termín konání elektronické aukce je stanoven na pondělí 19. 8. 2024:
    v 9:00 hod. pro pozemek č. 1,
    v 10:00 hod. pro pozemek č. 2,
    v 11:00 hod. pro pozemek č. 3,
    ve 12:00 hod. pro pozemek č. 4.
  • Minimální čas aukce je 15 minut, v případě příhozu v poslední minutě se čas o minutu prodlužuje a to i opakovaně. Minimální příhoz je 20.000 Kč, účastník s nejvyšším podáním se stává vydražitelem předmětu aukce.

Přečtěte si prosím všechny podmínky pro účast ve výběrovém řízení a elektronické aukci, které jsou ke stažení níže a jsou rovněž uvedeny v oznámení na úřední desce (zdroj oznámení: OEMM).

Kontaktní osoby:

Marie Kadrmasová, kadrmasova.marie@mudk.cz, tel. 499 318 152 (v záležitostech týkajících se předmětu aukce)
Ing. Ondřej Samek, samek.ondrej@mudk.cz, tel. 499 318 181 (v technických záležitostech elektronické aukce)

Ke stažení:

ikona souboruZveřejnění č. 24/2024 - prodej pozemků pro výstavbu rodinných domů v lokalitě Seifertovy ulice
ikona souboruPřihláška do elektronické aukce
ikona souboruPodmínky pro účast v el. aukci
ikona souboruProstorové uspořádání zástavby
ikona souboruSnímek s vyznačenými pozemky

Zařazenopo 05.08.2024 09:08:00
ZdrojDvůr Králové nad Labem
Originálmudk.cz/cs/radnice/zpravy-z-odboru/ekonomika-a-majetek-mesta/mesto-nabizi-k-prodeji-pozemky-pro-vyst...
guidwww.mudk.cz clanek 357605



Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.